Hei Elisen voimistelijat!

Elise ja Elastic Gymwear ovat aloittaneet yhteistyön seuravaatteiden osalta. Kaikki Elasticin treenivaatteet valmistetaan käsityönä Tampereella ja Turussa. Valmistuksessa pyrimme toimimaan vastuullisesti ja ekologisesti, kankaiksi olemme valinneet urheiluun sopivia ja mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaaleista valmistettuja kankaita.

Sopimushinnat koskevat seuravaatteiden perusvalikoimaa ja joitakin sopimustuotteita. Tarkastathan aina oman joukkueesi / ryhmäsi vastuuvalmentajalta mitkä tuotteet on tarkoitus hankkia.

Oikean koon löytäminen

Kysy rohkeasti mikäli tarvitset apua oikean tuotteen tai kokotaulukon kanssa. Seuravaatetoimittajan vaihtuessa on tärkeää perehtyä kokotaulukkoon ennen tuotteiden tilaamista. Jokaisen tuotteen tuotetiedoista löydät tuotteiden kokotaulukon ja mitat, suosittelemme vertaamaan kokotaulukkoa mihin tahansa olemassaolevaan sopivaan treenivaatteeseen, niin on helpompi hahmottaa tuotteiden mittoja. Voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia, autamme mielellämme oikean koon löytämisen kanssa.

Valitse seurasivulta haluamasi tuotteet ja siirrä ne ostoskoriin. Pinkistä ”Elise-pallurasta” tiedät, että kyseessä on Elisen seuravaate.

Kaikki seurapainatuksia sisältävät tuotteet ovat tilaustuotteita, niillä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Painamattomilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Muissa palautuksiin tai vaihtoon liittyvissä asioissa olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen myynti@elastic.fi

Voit myös tilata Elasticin normaaliin treenivaatemallistoon kuuluvia tuotteita Elastic-kaupan puolelta. Käytä kassalla kupongin koodia “ELISE15“, niin saat 15 % kaikista treenivaatemalliston tuotteista. (HUOM! Ei koske tarjoustuotteita, lahjakortteja, lyhyitä toppeja, velour-asua, Dvillenaa, strasseja eikä tarvikkeita.) Seuravaatetilauksiin ei voi käyttää tarjous- tai alennuskuponkeja.

Toimitusajat:

Toimitusaika on 1-3 vkoa.

Kiitos, kun tuette suomalaista käsityötä ja pienyritystä! <3

Yhteistyöterveisin,
Team Elastic

Elise (musta toppi on virallinen edustusvaate)
Edustusvaate!
Elise
40,00 42,00 
Elise
Elise
37,00 39,00 
Elise

Elise - seuravaate

Capritrikoot, Elise

32,00 36,00 
Elise