Elastic kilpailupuvut

- Feel elastic -

Kilpailupuvut valmistetaan yli 20 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Puvut tehdään käsityönä Suomessa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Jokainen puku on uniikki, mittatilaustyönä räätälöity kokonaisuus. Asiakkaan pyynnöstä, puvut sommitellaan tukemaan ohjelmien teemaa ja koreografiaa.

Olemme valmistaneet kilpailupukuja joukkuevoimisteluun, rytmiseen voimisteluun, luisteluun ja fitness-urheiluun. Valmistusprosessi sisältää suunnittelutyön yhdessä asiakkaan kanssa. Hinta muodostuu työn vaativuudesta ja materiaalivalinnoista.

Gallerian puvuissa näkyy täsmällinen, laadukas ja viimeistelty työn jälki. Puvuissa on käytetty ensiluokkaisia urheiluun sopivia materiaaleja. Koristeet kruunaavat puvun säkenöiväksi teokseksi, toista samanlaista ei tule vastaan.

Emme valitettavasti ota vastaan pukutilauksia vuonna 2020, sillä keskitymme tällä hetkellä treenivaatemallistomme laajentamiseen.

 

Eri lajien kilpailupuvut valmistetaan mittatilaustyönä. Pukujen hinnat määräytyvät työn vaativuuden ja materiaalien mukaan. Esimerkkejä joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun valmiiksi koristeltujen pukujen hinnoista:

 

Lyhythihainen helmaton alk. 240 €

Lyhythihainen helmallinen alk. 270 €

Pitkähihainen helmaton alk. 270 €

Pitkähihainen helmallinen alk. 300 €

Haalari hihaton alk. 300 €

Haalari hihallinen alk. 350 €